QR.Code:

Időjárás
Hold állása


Google

Papp Zsuzsanna vagyok a Természetház ügyvezetője.

Nagyon szeretem a természetet, a természetes módszereket. Rohanó világunkban egyre kevesebb lehetőség van a nagyanyáinktól tanult ősi, jól bevált praktikák alkalmazására. Ez adódik abból, hogy hétköznapjaink zsúfoltak, kevés szabadidővel rendelkezünk és a generációról- generációra terjedő népi bölcsességeink, megkoptak. Szerencsére a természetgyógyászat a reneszánszát éli. A számos természetgyógyászati módszer felvirágozásával sok lehetőség adódik a természetesség híveinek abban, hogy a holisztikus szemlélettel találkozzanak.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége hallgatójaként ismerkedtem meg az alternatív fizioterápiával. Ez a módszer a föld elemeivel dogozik a termális ásványvízzel, gyógyfölddel, ivókúrákkal. Idetartózik a helioterápia, borogatás, pakolás, masszázs, klimaterápia, elektroterápia stb.

Az akupresszúrát és a fülakupunktúrát Dr. Eőry Ajándok tanítványaként sajátítottam el. A kínai gyógyászat a világ egyik legrégibb rendszerbe foglalt módszere. A meridiánok az akupresszúrás pontok ismerete, az öt elem tana, a pulzusdiagnózis kínai gyógyászat alapvető része. A test energetikai szabályozása, és az öngyógyító mechanizmus beindítása a módszer alapja. Szemlélete szerint, nem betegséget kell gyógyítani, hanem a beteget.

A hajgyógyászat egy külön állomás az életemben. Nagyon sok hölgy és úr küzd a hajhullás problémájával. Szerintem nem elég a külső kezelés, a különböző samponok, pakolások alkalmazása. Fontos, hogy a szervezet belső problémái is felfedezésre kerüljenek.         

A Mora biofizikai stimulációval 2004-ben ismerkedtem meg. A Mora készülék több mint 30 éve  a világ számos országában kitűnő eredményekkel működik. Ez a módszer a kínai gyógyászaton alapuló biofizikai stimuláció, amely lehetővé teszi a szervezet számára az építő és a terhelő rezgések szétválasztását Részletes állapotfelmérés, energetikai stabilitás, Bach virág, Schüssler só, 5 elem, hang – és színterápia, hogy csak egy pár dolgot említsek a Mora terápia gazdagságáról. Mora Super Bipolár Magyarországon az egyik legmodernebb készülék és nálunk az összes kiegészítő elektróda megtalálható. A Mora készülék eredményei önmagukért beszélnek.

A hennafestés ősi díszítési technika, de ennek ellenére az én kapcsolatom vele nem ilyen ősi. Szeretem a hennafestést, mert a kreativitás, a képzelet szabad szárnyalásának finom játéka.   A henna egy növény,  kiváló  fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, de használják hajfestésre és a test díszítésére is .Indiában, Közel-Keleten, Afrikában és Délkelet- Ázsiában régi időkre visszatekint a múltja. Különbféle motívumokkal (virág, pillangó, növények, stb.) ékesítik magukat a hennát kedvelők.


Rövid ismertetőmben csak egy pár szót tudtam írni arról mi is, történik nálunk, a Természetházban. Remélem felkeltettem érdeklődését a színes kínálatunkkal, és ellátogat hozzánk.

Szeretettel várjuk! 

Módosítás: (2010. január 06. szerda, 19:50)