QR.Code:

Időjárás
Hold állása


Google

Nyaki fájdalommal szinte mindenki találkozott már az élete folyamán. A stressz, a nem megfelelő alvóhely, a rossz tartás, az életkor előre haladtával előforduló degeneratív elváltozások mind a kialakulásáért lehetnek felelősek. Az első három okon tudunk segíteni, de sajnos az idő múlását mi sem tudjuk megállítani, csak a tüneteket tudjuk csökkenteni.

A stresszes életvitel veszi legjobban igénybe a szervezetünket. A stressz hatására a nyaki izmok megfeszülnek, fájdalmas csomók kialakulásért felelősek. A csomók masszírozásával, kezelésével a fájdalom csökkenthetők.
Civilizált világunk a rohanást, a stresszes életkörülményt követeli meg tőlünk. Nagy árat fizetünk a túlhajszoltságért. Fájdalommal, fáradtsággal, betegséggel vagyunk kénytelenek együtt élni. Nehéz a mókuskerékből kilépni és változtatni a szokásokon, de szükséges.


Tegye meg ezt a változtatást még időben amíg, még Ön tudja eldönteni, hogy milyen módszerrel szeretné az életét megkönnyíteni.

Több kezelési programot tudunk ajánlani a fájdalom csökkenésére.

MORA Fájdalomcsillapító programot:
Kényelmesen helyett foglal egy székben, vagy fekszik egy ágyon és élvezi a gyengéd masszírozó hatást a kezelés alatt.

Fejmasszázs:
Az egyik legjobb masszázs. Kellemes, nyugodt környezetben a fej, nyak, váll masszírozása történik.

Vákuum masszázs:
Az erősen letapadt izmok fellazítására szolgál, mindig kiegészítve gyógynövényes krémmel való masszázzsal.


Moxa kezés:
Gyógynövényes  moxa rúd égetése a bőrfelszín felett. Fennmaradt a mondás :” Amit  az akupunktúra nem gyógyít, meggyógyít a moxa.” ( Reumás izületi gyulladásnál, hát- nyak fájdalomnál nagyon jó hatással.)

Mágnes tapaszok alkalmazása.



Szeretettel várjuk/

Módosítás: (2010. január 17. vasárnap, 16:37)