Google

Degenerációs-teszt - degeneratív elváltozások tesztelése.


Az állapotfelmérés részeként, ill. célzottan csak erre a problémára összpontosítva,  tűszúrás és vérvétel nélkül fájdalom mentessen történik a tesztelés.
A mikromagnetikus diagnosztika és terápia, a MORA-terápia, a szervezet öngyógyító mechanizmusát képes beindítani, hozzájárulva szervezet jobb működéséhez, gyógyulásához. 
Mindenkinek ajánlott a szűrés elvégzése, különös figyelmet fordítva azokra az egyénekre, ahol a családban már fordult elő hasonló megbetegedés, illetve akik életkörülményeik, vagy munkahelyi adottságok miatt veszélyeztetve vannak. Pl. magasfeszültség, antennák, vegyszerek, magas környezeti szennyezettségben élők  stb.
A teszt során  arra derül fényt, hogy testünkben fennáll-e az a környezet, amely teret engedhet a rosszindulatú daganatos elváltozások kialakulásának, és ha igen, melyek a leginkább veszélyeztetett szervek. A teszt egyik fő célja tehát a megelőzés, illetve a korai stádiumban való felismerés.
A tesztelés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, ezért minden kedves kliensünket megkérjük, hogy fáradjon el a kezelőorvosához és tájékoztassa a MORA tesztelés menetéről.
Ugyanezzel a tesztel  lehetséges  olyan kiegészítő terápiás módszereket találni, amelyek csökkentik a klinikai terápia mellékhatásait, segítik a felépülést, javítják az erőnlétet és gátolják az áttétek kialakulását.
A tesztelés meridiánok végpontjain történik. A vizsgálat előtt 2-3 órával ne egyen és ne igyon, ugyanis a táplálék összetétele befolyásolhatja a valódi és mért értékeket.

Módosítás: (2010. március 03. szerda, 21:27)