Google
pzs 005.jpgNE HAGYJA KI!!!   MOST BEVEZETŐ ÁRON!!!

A Lomi-lomi masszázs a Hawaii szigetekrol származó, különleges technikát igénylő masszázsfajta, amit az őslakosság féltve őrzött titokként kezel a mai napig is. Eme technika elősegíti az emberi test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását. A masszázs során testi-lelki egyensúly stabilizálása árhető el.

 

 

A Lomi Lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Lomi Lomi lefordítva annyit jelent, hogy masszírozni, gyúrni, nyomni, dörzsölni, puhítani.

A Lomi Lomi egy speciális, egyedülálló masszázs. A vendéget beolajozzuk tetőtől talpig finom olajjal. Nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat.

pzs 036.jpgMindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a masszőr, mialatt speciális tánclépéseket használ. A vendég így tud teljesen kikapcsolódni, saját érzékeit követve teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Ezekkel a szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, higgadtságot, csodálatos közérzetet adunk a vendégnek, talán egy kaput nyitunk az „új" felé.

 Több kezelés során a legtöbb fájdalmat és akár a depressziót is lehet csökkenteni. A ceremónia végén a vendég még egy kicsit fekve maradhat és „kipihenheti" magát.

pzs 040.jpg  A teljes Lomi-lomi masszázs 90 perc intervallumban alkalmazható, a végén 5-10 perces relaxáció szükséges. A masszírozás időtartamát az egyén fizikai és lelki állapota határozza meg. Alkalmazása másnaponkénti 3-4 alkalommal ajánlott, kúraszerűen fejti ki legjobban hatását, de egy alkalommal is észrevehető javulást érhetünk el.

 

Javallatai: reumatikus ízületi problémáknál, vérkeringés stabilizálásánál, feszültségérzés esetén, stressz-állapotnál, illetve általános állapot javítása esetén.

Módosítás: (2010. június 10. csütörtök, 20:42)